contact: jsprbos@gmail.com

Meganimatie 2011

Samen met de kinderen van het Cinekid filmfestial hebben we Stopmotion animatie filmpjes gemaakt. Van het in vijf dagen bij elkaar gewerkte filmmateriaal hebben we een selectie gemaakt en deze is in rap tempo te zien in het onderstaande filmpje. Hou je schrap!

Na een dag van gezelligheid en hard werken was er een mooi resultaat..

Opbouwen met op de achtergrond de subtiele herrie van ‘Peter Pan Speedrock’ en weer afbouwen met ‘Vive la Fête’, dat was Wantijpop 2011. De Meganimator schoot er weer op los in het park en tussen het publiek.
Check het resultaat:

Een lange zonnige rit bracht ons naar het straattheater festival, ‘Kunsten op Straat’ in Zwolle.
We startte onze Meganimatie tour op de markt in het centrum en baanden onze weg door het publiek
om af te sluiten met een grootse krijt-sessie! Organisatie van Kunsten op Straat, bedankt!

De dag des oordeels.

De leerlingen hebben bij de Jonge Jury strofe voor strofe een gedicht verbeeld met behulp van de Meganimator. Zij werkten in een estafetteactie door steeds de strofe van hun voorgangers te verbeelden en een strofe achter te laten aan het einde. Het resultaat van dit werk zie je hieronder. Jesse en Maaike, medewerkers en natuurlijk alle kinderen van de Jonge Jury, bedankt!

Dag van de Literatuur

In de Rotterdamse Doelen was het te doen, het literaire boeken en strip spektakel ‘de Dag van de Literatuur’. Ook de Meganimator schoot zijn foto`s op dit festival en dit keer samen met middelbare scholieren uit alle provincies. Het uitgangspunt voor de film was een gedicht van ‘Gerrit Kouwenaar’ met de titel “Het moet groeien”.

We hebben aan de studenten gevraagd een beeldende vertaalslag te maken van het gedicht. Zie hier het resultaat!

Meganimatie Overzicht 2010

Advertenties