contact: jsprbos@gmail.com

Workshops

Workshops: basis of voorgezet onderwijs!

Met een grote groep kinderen een stop motion animatiefilm maken op het schoolplein of  misschien in de sportzaal?  Sinds 2010 zijn we actief geweest op verschillende theater en kinderfestivals (Cinekid, Oerol, Wereld van Witte de With) en hebben daar veel samengewerkt met kinderen van alle leeftijden.

In onze workshops leren de kinderen verschillende animatietechnieken, waarna zij als kleine professionals aan de slag kunnen. Op de set is plek voor een regisseur en een cameraman maar natuurlijk mogen de acteurs en de animatoren niet ontbreken. Samenwerking is hierbij heel belangrijk dus steken we de hoofden bij elkaar en bedenken een plan om de schoolomgeving tot leven te laten komen. We vinden het belangrijk dat de creativiteit vanuit de kinderen komt en daarbij ondersteunen we ze volledig. Op een leerzame, sportieve manier werken we samen en bekijken na afloop de animatiefilm. Natuurlijk staat het de school vrij om het filmmateriaal te gebruiken voor andere doeleinden.

//

Workshops:  bedrijfsuitje!

Wilt u met uw bedrijf eens wat anders doen dan paintball-en of karten, denk er dan eens over na om samen met ons een animatiefilm te maken! We bieden een all-round workshop en zijn gespecialiseerd in het werken met grotere groepen. Samenwerking, creatief denken en veel improvisatie.

Het eindresultaat: een artistieke, komische bedrijfsfilm voor op uw site of youtube!

Bekijk de filmpjes op onze site en bedenk zelf de mogelijkheden!

– –

 

 

– –

Bent u enthousiast over de Meganimatie, heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?
Bel of Mail ons!

T: 06-52406389
E:   jsprbos@gmail.com / jermolen@gmail.com